U Sloveniji od ponoći skuplje gorivo

Bez autora
Feb 04 2013

Cijene naftnih derivata na slovenskim benzinskim crpkama od ponoći će porasti, što je u skladu s redovitom korekcijom cijena koja se provodi svaka dva tjedna. Cijene se korigiraju u skladu s uredbom o njihovu prilagođavanju cijenama derivata na svjetskom tržištu i odnosu eura i američkog dolara. Kako je objavio vodeći distributer, ljubljanski "Petrol", nova cijena najprodavanijeg benzina 95-oktanskog bezolovnog benzina povećava se za 3,3 eurocenta na 1,549 eura za litru, a nova cijena 100-oktanskog benzina za 3,2 centa na 1,562 eura za litru. Povećane su i cijene dizel goriva i loživog ulja, ali minimalno, pa je nova cijena dizela 1,411 eura za litru, a loživog ulja 1,052 eura.

Gorivo u Sloveniji od ponoći skuplje za 1,4-2,6 centa po litriCijene naftnih derivata na slovenskim benzinskim crpkama od ponoći će porasti, što je u skladu s redovitom korekcijom cijena koja se provodi svaka dva tjedna.

Cijene se korigiraju u skladu s uredbom o njihovu prilagođavanju cijenama derivata na svjetskom tržištu i odnosu eura i američkog dolara.

Kako je objavio vodeći distributer, ljubljanski "Petrol", nova cijena najprodavanijeg benzina 95-oktanskog bezolovnog benzina povećava se za 3,3 eurocenta na 1,549 eura za litru, a nova cijena 100-oktanskog benzina za 3,2 centa na 1,562 eura za litru.

Povećane su i cijene dizel goriva i loživog ulja, ali minimalno, pa je nova cijena dizela 1,411 eura za litru, a loživog ulja 1,052 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik